Formacions

Formació en Constel·lacions Familiars per a la sessió individual

Aquesta formació va dirigida a pedagogs sistèmics, mediadors, constel·ladors familiars, mestres, psicòlegs, terapeutes i educadors, que vulguin fer ús de la mirada sistèmica i les constel·lacions familiars per a la consulta en sessió individual, i a qualsevol persona que vulgui conèixer i aprofundir en aquesta eina.

Durant la formació veurem el marc teòric entorn a les constel·lacions familiars i la seva aplicació en consultes individuals,veurem casos pràctics en constel·lacions individuals i grupals, a més de dur a terme pràctiques supervisades de constel·lacions en sessió individual.

Aquesta formació es distribueix en diverses sessions en dissabtes.

A través d’aquesta formació es podrà accedir  de forma gratuïta als tallers mensual de constel.lacions familiars que oferta el propi centre.

Aquesta formació dona accés a la formació de segon curs Constel.lacions per a la sessió grupal.

Consulta tota la informació del curs

Formació en Constel·lacions Familiars per a la sessió grupal

És una formació a la qual només poden accedir els alumnes que ja hagin cursat al nostre centre la formació de Constel.lacions per a la sessió individual en el format anual o intensiu d’estiu.

L’obejctiu de la formació és garantir els coneixements teòrics i pràctics de l’eina de les Constel.lacions en sessió grupal.  Les sessions es presentaran en un format majoritàriament pràctic, amb pràctiques supervisades a través dels propis alumnes i clients externs.

A través d’aquesta formació es té l’accés, de forma gratuïta, als tallers mensuals que oferta el propi centre.

Consulta tota la informació del curs

Formacions a l’Institut Gestalt

Realitzem formacions, periòdicament al centre Espiral 108 d’Esparreguera.

Consulteu la pàgina web dels centres per més informació i per les inscripcions. A l’apartat d’Agenda del web, també podreu anar seguint les activitats que tenim previstes.