Formacions

Formació en Constel·lacions Familiars per a la sessió individual

Aquesta formació va dirigida a pedagogs sistèmics, mediadors, constel·ladors familiars, mestres, psicòlegs, terapeutes i educadors, que vulguin fer ús de la mirada sistèmica i les constel·lacions familiars per a la consulta en sessió individual, i a qualsevol persona que vulgui conèixer i aprofundir en aquesta eina.

Durant la formació veurem el marc teòric entorn a les constel·lacions familiars i la seva aplicació en consultes individuals,veurem casos pràctics en constel·lacions individuals i grupals, a més de dur a terme pràctiques supervisades de constel·lacions en sessió individual.

Té una durada de 60 hores, distribuïdes en 10 dissabtes en horari de 9.00-15.00.

A través d’aquesta formació es podrà accedir  de forma gratuïta als tallers mensual de constel.lacions familiars que oferta el propi centre.

Aquesta formació dona accés a la formació de segon curs Constel.lacions per a la sessió grupal.

Aquesta formació també es realitza en format intensiu.

Consulta tota la informació del curs

 

Formació en Constel·lacions Familiars per a la sessió grupal

És una formació a la qual només poden accedir els alumnes que ja hagin cursat al nostre centre la formació de Constel.lacions per a la sessió individual en el format anual o intensiu d’estiu.

L’obejctiu de la formació és garantir els coneixements teòrics i pràctics de l’eina de les Constel.lacions en sessió grupal.  Les sessions es presentaran en un format majoritàriament pràctic, amb pràctiques supervisades a través dels propis alumnes i clients externs.

A través d’aquesta formació es té l’accés, de forma gratuïta, als tallers mensuals que oferta el propi centre.

Consulta tota la informació del curs

Formació en eines d’intervenció sistèmica per a l’organització i l’empresa

Aquesta formació va dirigida a professionals de tots els àmbits d’activitat que vulguin incorporar una visió sistèmica a l’entorn empresarial i desenvolupar possibles intervencions des d’aquesta mirada.

Consulta tota la informació del curs

 

Formació en pedagogia sistèmica

Formació en constel·lacions familiarsOrganitzem formacions a mida per col·lectius i organitzacions sobre la pedagogia sistèmica i la seva aplicació.

  • Monogràfics de pedagogia sistèmica dirigits a col.lectius de Mestres, educadors, AMPA, professionals de l’àmbit educatiu.
  • Formació en Pedagogia Sistèmica.
  • Màster de Pedagogia Sistèmica Multidimensional, a la Universitat de Girona (UDG), Universitat Rovira i Virgili (URV) i a Institut Gestalt de Barcelona y Palma de Mallorca y Thot Institut (Gandia).

Si vols organitzar una formació a mida, o rebre informació dels tallers que tenim en funcionament, contacta amb nosaltres.

Parlem

Realitzem formacions, periòdicament al centre Espiral 108 d’Esparreguera.

Consulteu la pàgina web dels centres per més informació i per les inscripcions. A l’apartat d’Agenda del web, també podreu anar seguint les activitats que tenim previstes.