Termes i condicions de contractació

1.Dades del venedor

  • Nom del titular: Laura Cortés Martín
  • Domicili social: C / Catalunya 5, 1r 1a
  • Població: Sant Andreu de la Barca
  • Província: Barcelona
  • C.P : 08740
  • D.N.I .: 46753760G
  • Telèfon de contacte: 690098846
  • Correu electrònic: info@lauracortes.cat

2.Informació dels serveis

A través d’aquesta web comercialitzem i venem serveis de constel·lacions familiars, així com material relacionat.

Els detalls concrets de cada servei ofert -contingut, preu, forma de pagament, tipus de servei, etc.- consten a la pàgina de vendes de cada servei / producte.

Reservat el dret d’admissió, previ estudi, de a qui va dirigit el servei.

3.Preu i impostos

Són els marcats en cada cas, expressats en euros (€).

Per a l’emissió de les corresponents factures, t’agrairem que ens enviïs les teves dades fiscals al nostre email de contacte.

4.Disponibilitat

Els serveis s’han de planificar segons la disponibilitat fixada en cada cas.

5.Forma de pagament

Els pagaments es realitzaran, segons el cas, de dues formes: mitjançant transferència bancària o mitjançant la plataforma segura de pagament amb targeta de crèdit o dèbit, a través de la passarel·la del banc.

Els serveis s’han d’abonar prèviament a l’inici del servei contractat.

En el cas del pagament amb targeta, aquest és immediat. En el cas d ela transferència bancària, confirmarem la cita quan haguem rebut el pagament. En cas de no rebre el pagament 48 hores abans de la cita, aquesta pot ser cancel·lada per part meva.

6.Política de cancel·lació

Per poder oferir un bon servei a tots els clients, em reservo el temps necessari per poder dedicar-me al 100% al client. Per això és important respectar les cites i evitar al màxim la cancel·lació.

Amb el propòsit de garantir un millor servei i atenció, la cancel·lació o ajornament d’una cita ja reservada s’ha de fer amb un mínim de 48 hores d’antelació, en cas contrari, no es farà devolució de l’import pagat.

Per cancel·lar la cita, has d’accedir al web, amb el teu usuari. A l’apartat “el meu compte” veuràs la llista de reserves i podràs cancel·lar-la.

Si cancel·les una cita ens posarem en contacte per programar una nova data o fer devolució de l’import pagat.

Recordatori de confirmació de cita

Uns dies abans de la cita, el sistema t’enviarà un recordatori automàtic, a través del correu. Aquets és un missatge amigable, que es realitza per cortesia, sense ser en cap cas obligació de Laura Cortés, l’enviament d’aquest.

7.Protecció de dades

Les dades sol·licitades seran els indispensables per a la realització dels serveis o l’enviament d’informació relacionada.

Les teves dades s’incorporaran a una llista de correu, per tal de poder enviar-te informació i promocions del teu interès, en virtut dels serveis contractats. Si no vols rebre aquesta informació i vols que eliminem les teves dades pots enviar-nos un correu electrònic amb el concepte “Baixa de dades” a la meva adreça de contacte info@lauracortes.cat.

A més, et confirmem que en tot moment complim amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica i altra normativa vigent). Per a més informació sobre el tractament de dades i la política de privacitat d’aquest site, pots punxar en aquest enllaç: Avís legal.

8.Legislació aplicable i jurisdicció

Aquestes condicions legals s’han redactat en virtut a la llei espanyola. Laura Cortés Martín i els usuaris, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls, se sotmeten al dels jutjats i tribunals del domicili de l’usuari per a qualsevol controvèrsia que pogués derivar de l’accés o ús de la web. En el cas que l’usuari tingui el seu domicili fora d’Espanya, Laura Cortés Martín i l’usuari, es sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de Laura Cortés Martín.

9.Modificació de les condicions de venda

Aquestes condicions podran ser modificades en qualsevol moment, atenent a canvis legals o a l’evolució d’aquest web i els serveis que s’hi ofereixen. En aquest cas, s’informarà als usuaris d’aquestes modificacions.

10.Acceptació de les condicions de venda

La contractació de qualsevol servei, ofert en aquesta web, suposa el coneixement i acceptació de les condicions legals -condicions de venda i avís legal- d’aquest web.

Si tens qualsevol dubte relatiu a aquestes condicions generals de venda, t’agrairem que et posis en contacte amb nosaltres a info@lauracortes.cat